Informasjon vilbli.no

vilbli.no 2015–2016 ble åpnet 15. oktober. Vi sender ut e-post til alle skoler med informasjon til rådgiverne om vilbli.no 2015–2016, PowerPoint-presentasjon, MinID, foreldrefolderene, vilbli.no-plakatene og hefteutsendelse (Vil bli noe-hefter). Vi håper dere i tillegg kan informere rådgivere i deres fylke når dere har informasjonsmøter med dem.

Det er to innstillinger (avkrysninger) i Vigo som påvirker om skoletilbudene i klasseordningen fremkommer på vilbli.no. Du kan

 1. angi om skoletilbudene for fylket er klare for publisering på vilbli.no eller ikke
  NB: Når klasseordningen kopieres i Vigo er det viktig at du fjerner avkrysningen for «KLASSEORDNING_KLAR» på skillearket «Parametre» i 5S001 i Vigo. Men hvis klasseordningen kopieres før 15. oktober må du vente med å fjerne avkrysningen til 15. oktober.
 2. angi for hvert enkelt skoletilbud om det skal publiseres på vilbli.no eller ikke
  Dette gir det enkelte fylke mulighet for å vise hvilke skoler i andre fylker som tilbyr et programområde som fylket ikke selv har tilbud om ved sine skoler (gjelder programområder som ikke tilbys som landslinjer, landsdekkende tilbud eller gjennom regionssamarbeid).

Det er to innstillinger i Vigo som påvirker om opplæringskontor/lærebedrifter og bedriftskurs fremkommer på vilbli.no. Du kan

 1. angi om opplæringskontor/lærebedrifter og tilhørende bedriftskurs for fylket er klare for publisering på vilbli.no
  På skillearket «Fagopplæring» i 5S001 i VigoOpplæring kan fylket angi om opplæringskontor og/eller medlemsbedrifter og/eller selvstendige bedrifter (og tilhørende «bedriftskurs») skal vises på vilbli.no.
 2. angi for hvert enkelt bedriftskurs om det skal publiseres på vilbli.no eller ikke
  På skjermbildet «Bedriftskurs – detaljer» er det mulig til å overstyre visningen av hvert enkelt bedriftskurs på vilbli.no. I utgangspunktet vises alle bedriftskurs med gyldig godkjenning.

Se informasjonsskriv 03/2014 med beskrivelser av hvor innstillingene gjøres i VigoOpplæring:
Informasjonsskriv 03/2014.pdf

vilbli.no-logo i jpg-format til bruk på nettsider:

vilblino_logo.jpg

Høsten 2008 startet Utdanningsdirektoratet opp et forsøksprosjekt med utprøving av individuell utviklingsplan for utdannings- og yrkesrådgivning (Min utviklingsplan) i tre fylker: Buskerud, Vest-Agder og Troms. 

Min utviklingsplan er et refleksjonsverktøy for elever. Elevene stimuleres til bevisstgjøring av egne evner og interesser, de får kjennskap til utdannings- og yrkesmuligheter og hjelp til å se disse i sammenheng med egne evner og interesser. Min utviklingsplan er også et metodeverktøy for lærere og rådgivere for systematisk bruk i undervisningen og rådgivningsarbeidet i tilknytning til valg av utdanning og yrke.

vilbli.no 2013–2014 ble åpnet 15. oktober. Vi har sendt ut e-post til alle skoler med informasjon til rådgiverne om vilbli.no 2013–2014, PowerPoint-presentasjon, MinID, foreldrefolderne, vilbli.no-plakatene og hefteutsendelse (Vil bli noe-hefter). Vi håper dere i tillegg kan informere rådgivere i deres fylke når dere har informasjonsmøter med dem.

Aktivitetskalender

‹‹ August 2019 ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Neste aktiviteter:

Årshjul i forbindelse med rapportering

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish

Bottom

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish | Personvern | Logg inn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.