Ny modul for Oppfølgingstjenesten

Ny modul i VIGO for oppfølgingstjenesten (OT)

Oppfølgingstjenesten (OT) i alle fylkeskommuner/Oslo har i mange år brukt OTTO i forbindelse med administrasjon av "elever" som har falt ut av videregående opplæring. Dagens OT system er lite egnet som saksbehandlingsverktøy, det er mer et rapporteringssystem.

Vi trenger mer funksjonalitet og økt brukervennlig grensesnitt. Vigo IKS ser nå på muligheten av en OT-modul i VIGO som innebærer enklere og mer intuitivt saksbehandling med gode kommunikasjonsmuligheter. Modulen må også ha tilknytning til fylkeskommunenes arkivløsninger for å sikre god dokumenthåndtering, og å oppfylle krav i arkivloven. Videre kreves det at OT-verktøyet har gode integrasjoner mot VIGO og skoleadministrative system.

Vigo IKS har hele tiden arbeidet ut mot brukere i fylkeskommunene og sammen med arbeidsgruppen OTTO for å få tilbakemeldinger og innspill til hva en oppgradert OT løsning må bestå av.

Det er satt ned en arbeidsgruppe med representanter fra fylkeskommunene som arbeider med kravspesifikasjon og videreutviklingsønsker. Arbeidet vil pågå i 2016 og 2017.

Aktivitetskalender

‹‹ August 2018 ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Neste aktiviteter:

Årshjul i forbindelse med rapportering

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish

Bottom

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish | Personvern | Logg inn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.