Prosjekt PAS lokal-Eksamenstjenesten

Vigo IKS har sammen med Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet inngått et samarbeid med å utvikle PAS/PGS til bruk for lokal gitt eksamen. Samarbeidsavtalen ble underskrevet 2012.

Det har de siste årene blitt utviklet en ny PAS-løsning både for sentral gitt og lokal gitt eksamen. Minimumsversjon for lokal gitt eksamen vil være tilgjengelig våren 2016. Den vil deretter videreutvikles med ytterligere funksjonalitet for å sikre fleksibilitet som fordres av lokal gitt eksamen.

Det ble opprettet en brukergruppe som består av medlemmer fra fylkeskommunene, Utdanningsdirektoratet og Vigo IKS. Brukergruppens medlemmene har og er med på utviklingen av den nye løsningen.

Litt om hva arbeidsgruppen har arbeidet med den siste tiden.

Arbeidsgruppen består av:

  • Siv Olsen
  • Bente Gimmestad
  • Hanne Holtan
  • Mats Nesmann
  • Inger Johanne Fære Forseth
  • Jan Roger Vollan

Det arbeides for tiden med funksjonalitet for bruk "under eksamen", men har også gjennomgått brukerhistorier for å trygge kvaliteten på bruk av løsningen "før eksamen". Utviklerne arbeider med dette ved siden av testing og feilretting.

Mottaksprosjektet gjennomførte to samlinger, i uke 26 hos Utdanningsdirektoratet, for opplæring i nytt system for de som jobber med eksamensadministrasjon hos fylkesmenn, fylkeskommuner og ved eksamenskontorene. Det kom inn mange gode innspill og positive tilbakemeldinger fra de rundt 125 deltagerne.

Vigo IKS sine funksjonelle folk har begynt testingen sammen med Utdanningsdirektoratet. Akseptansetesten avsluttes 14. august.

Vi legger her ut presentasjonen fra samlingen med fylkeskommunene 25. juni.

Status vedrørende PAS2 prosjektet

Nyhetsbrev PAS2

Prosjektet PAS2/PGS er forsinket i forhold til tidligere fremdriftsplan, planlagt idirftsetting er etter ny fremdriftsplan våren 2016 for lokalgitt eksamen.

Aktivitetskalender

‹‹ August 2019 ››
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Neste aktiviteter:

Årshjul i forbindelse med rapportering

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish

Bottom

Designed by Aplia - Developed by Aplia - Powered by eZ Publish | Personvern | Logg inn

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.