Accessibility Tools

Bilde av årsmeldingens forside

Årsmelding 2023

Årsmeldingen for 2023 er nå godkjent i vårt representantskap.

-Vigo IKS leverer digitale tjenester til fylkeskommunene. Tjenesteområdene utdanning og samferdsel utgjør hovedtyngden av selskapets portefølje. Andre tjenester knyttet til lovpålagte fylkeskommunale oppgaver er også i vekst, skriver Bjørn Marthinsen i årsmeldingen for Vigo IKS 2023.

-Utviklings- og innføringsprosjektet for nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS), startet i 2014 og gikk over til ordinær forvaltning i 2023. Dette har gitt realisering av gevinster for alle fylkeskommuner ansatte, elever og foresatte, fortsetter han før han blant annet også skriver; – Med den rivende utviklingen som selskapet har gjennomgått, ikke minst når det gjelder etableringen av nye tjenesteområder, var det naturlig å foreta et navnebytte. Jeg vil takke alle som har bidratt med gode forslag og hilser det nye navnet, Novari IKS, hjertelig velkommen.

Noe som forklarer hvorfor årsmeldingen 2023 er for Vigo IKS, da vi byttet navn til Novari IKS først i januar 2024.

Hvis du ønsker å ta en titt på årsmeldingen for 2023, finner du den i en pdf. utgave her, og kan velge å printe den ut dersom du har behov for det.

Dersom du også ønsker å lese selskapsstrategien vi arbeidet med i 2023, finner du den her.

Del på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn