Til hovedinnhold

Eksamensveiledninger

Vi har dessverre ikke eksamensveiledninger i alle fag, men de publiseres etter hvert som de blir produsert. Trykk på Eksamensveiledninger i venstre menyen for å finne veiledningene som trykkbare lenker sortert på fag og fagkode under programområder. Du kan også bruke søkefunksjonen på hjemmesidens forside. Eksamensveiledningene er ikke lagt inn på mulige kryssløp, men kun på det ordinære programområdet. 

      

For utdanningsprogrammet Bygg - og anleggsteknikk er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Design og håndverk er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Elektrofag er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Helse og oppvekst er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

NB! Eksamen i treningslære 1 IDR2026 vil være todelt våren 2022. Det betyr at eksamen skal ha en del en uten hjelpemidler, og at den skal gjennomføres i PGS. Det er viktig at alle kandidater i IDR2026 blir gjort oppmerksomme på dette, og at de får tilgang til eksamensveiledningen i faget. 

For utdanningsprogrammet Idrettsfag er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For matematikk er det utarbeidet eksamensveiledninger for følgende fagkoder (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Musikk, dans og drama er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Naturbruk er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For norsk og samisk er det utarbeidet eksamensveiledninger for følgende fagkoder (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Restaurant - og matfag er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Service og samferdsel er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

For utdanningsprogrammet Teknikk og industriell produksjon er det eksamensveiledninger i følgende fag (trykk på faget for å åpne filen):

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler