Accessibility Tools

Ansatte i Vigo IKS

Ledig stilling: Forretningsutvikler

Sitter du på sterk forretningsforståelse og teknisk kompetanse? Ønsker du å være en drivkraft for samfunnsnyttig endring i offentlig sektor? Da er det deg vi leter etter - se vår ledige stilling som forretningsutvikler.

Vigo IKS har nå en spennende mulighet som forretningsutvikler til å lede satsning på digital transformasjon for landets fylkeskommuner!

Vigo IKS har med sin innovative tjeneste- og produktportefølje en sentral posisjon i digitaliseringen av fylkeskommunenes tjenester. Selskapets viktigste oppgave er å forenkle, forbedre og fornye offentlig forvaltning gjennom utvikling av felles IT-løsninger. Felles for prosjektene våre er at de er synlige, har samfunnsverdi og baserer seg på moderne teknologi. Vi søker nå en forretningsutvikler som skal lede vår programsatsing for digital samhandling i fylkeskommunene innen samferdsel. Du vil være en nøkkelperson i å utvikle helhetlige og banebrytende løsninger.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

Som forretningsutvikler vil du være en leder, pådriver og koordinator. I arbeidet med å lede programsatsingen vil du ha ansvar for å forme og utvikle vår strategi for digital transformasjon. Dette er en spennende og utfordrende stilling, hvor du vil jobbe for å skape helhetlige systemer og synergi på tvers av 14 fylkeskommuner, ulike datasystemer og fagområder.

Dette vil blant annet kunne innebære å:

 • Koble brukeropplevelser, prosesser, teknologi og strategi inn i en helhetlig sammenheng.
 • Koordinere arbeidet med å etablere og operasjonalisere målbildet for virksomhetsarkitektur og systemlandskap.
 • Sørge for at data flyter over fra det ene fagområdet til det andre på en produktiv og hensiktsmessig måte.
 • Kartlegge behov og brukeratferd i og utenfor organisasjon, blant annet ved å innhente brukerinnsikt for de ulike delene av verdikjeden for samferdsel, på tvers av fylkeskommunene.
 • Være en strategisk diskusjonspartner i anskaffelser og i forvaltning.
 • Være en pådriver for smidig prosjektgjennomføring (Agile).
 • Samarbeide med nasjonale og statlige organer.

Hva skal til for å lykkes?

For denne stillingen er din motivasjon og personlige egenskaper det viktigste for oss. Vi ser etter deg som er glad i og forstår komplekse tekniske problemstillinger. Du er ydmyk nok til å vite at de beste resultatene utvikles i fellesskap, samtidig som du tar initiativ og får ting til å skje. Om du evner å se helheten, samt er god til å skape relasjoner og koordinere arbeid på tvers av ulike aktører, har du allerede gode forutsetninger for å lykkes.

Vi ser gjerne at du har teknisk utdannelse og kompetanse. Forståelse for datasystemers oppbygning, brukerbehov og drivere, samt hvordan omsette dette til fremtidsrettede digitale løsninger er en stor fordel. Solid erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Det er videre ønskelig at du kan vise til erfaring og gode resultater fra prosess-/prosjektledelse. Kjennskap til samferdselssektoren vil også være fordelaktig. Arbeidsspråket er norsk, så det er nødvendig med svært god norsk formuleringsevne, både muntlig og skriftlig.

Hva vi kan tilby deg!

Vi ønsker å samle et team av lidenskapelige og målrettede individer som deler vår visjon om å skape digitale løsninger som virkelig gjør en forskjell for brukerne i Norges fylker. Hos Vigo IKS vil du ikke bare få sjansen til å jobbe med bransjeledende teknologi og spennende prosjekter, men du vil også bli en del av et samarbeidsorientert og støttende team. Vi tror på å skape en kultur som fremmer innovasjon, læring og vekst.

Videre tilbyr vi:

 • En spennende stilling i et ledende interkommunalt selskap der du vil ha muligheten til å forme fremtidens samferdselsteknologi, med mer.
 • En arbeidsplass som verdsetter og støtter din faglige utvikling og gir deg muligheten til å utforske nye områder.
 • Et dynamisk, inkluderende og tverrfaglig arbeidsmiljø, hvor du vil få jobbe sammen med utviklere, prosjektledere og spesialister.
 • En fleksibel arbeidshverdag der du kan jobbe fra din egen by eller hjemmefra og likevel være en viktig del av vårt selskap, vår seksjon og våre dedikerte team. Vi planlegger også å åpne et kontor i Oslo i 2024.
 • Trygge arbeidsforhold og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål til stillingen? Ta kontakt med seksjonsleder for samferdsel, Bjørn Harald Sti, på telefonnummer 469 42 978.

Se mer på finn.no.

Del på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn