Accessibility Tools

bilde av ansatte

Ledig stilling: Ønsker du å jobbe med dokumentasjon- og informasjonsforvaltning?

Er du en entusiastisk og nysgjerrig person med en lidenskap for arkiv- og dokumentasjonsfaget og har du en sterk interesse for digitalisering? Vil du være med å skape verdi av data i offentlig sektor som vår ekspert på dokumentasjon- og informasjonsforvaltning? Vi har en ledig stilling.

Er du klar for en unik mulighet hvor du får være med å forme fremtidens informasjonsforvaltning i fylkene? Bli med på Vigo IKS’ spennende reise – utvikling og transformasjon av digitale tjenester!

Du vil spille en nøkkelrolle i utviklingen og implementeringen av gode praksiser for helhetlig dokumentasjon- og informasjonsforvaltning. Målet er innebygd arkiv/arkivering. Vi ser videre etter deg som ikke bare har solid kunnskap innen arkivfaget, men som også evner å se mulighetene som ligger i digital transformasjon. Du vil være med på å utvikle innovative digitale løsninger som bidrar til effektivisering og forbedring av informasjonsflyten i fylkeskommunene.

Som vår ekspert på dokumentasjon- og informasjonsforvaltning vil du samarbeide tett med fylkeskommunene for å forstå deres behov og utfordringer når det kommer til informasjonsforvaltning. Videre vil du være med å utforme strategier, jobbe for standardisering og iverksette beste praksis. Du vil få ansvar for å lede, koordinere og fasilitere ulike prosesser opp mot fylkeskommunene og våre samarbeidspartnere.

Les mer om stillingen og søk på finn.no

Del på sosiale medier

Facebook
Twitter
LinkedIn