Accessibility Tools

Felles digital sensorsamling for sensorer i fag med lokalt gitt sensur

Fylkeskommunene og Novari IKS inviterer alle oppnevnte sensorer og faglærere i fag med lokalt gitt skriftlig eksamen våren 2024 til felles, faguavhengig sensorsamling. Samlingen er for sensorer og faglærer i alle fag. Deltakerne vil ikke bli delt inn i fagspesifikke grupper.

Det arrangeres to like sensorsamlinger på ulike tidspunkt for at flest mulig skal få anledning til å delta på én av disse. Samlingen gjennomføres i Teams. Alle som skal sensurere lokalt gitt skriftlig eksamen våren 2024, oppfordres spesielt til å delta. Andre interesserte er også velkomne til å følge samlingen.


Tidspunkt:

09.04.24 kl. 12.00 – 14.00 Teamsmøte lenke til teamsmøtet

11.04.24 kl. 15.00 – 17.00 Teamsmøte lenke til teamsmøtet

Tema

  • Min rolle som sensor.
  • Hvordan sensurerer jeg i PAS? Prosessen fra oppnevning til avsluttet sensur.
  • Eksamensveiledning og vurderingsskjema.
  • Plagiatkontroll og mistanke om bruk av KI.

Det er ingen påmelding til samlingen. Du logger deg på samlingen ved å følge lenken over, på datoen som passer deg best. Alle faglærere i fag med lokalt gitt skriftlig eksamen er invitert til samlingen, selv om ikke alle kommer til å sensurere lokalt gitt skriftlig eksamen våren 2024.

Eksamenstrekket offentliggjøres 15.mai.

Denne informasjon og annen nyttig informasjon for deg som er oppnevnt som oppgaveprodusent eller sensor i landssamarbeidet finner du også her.

Del på sosiale medium

Facebook
Twitter
LinkedIn