Accessibility Tools

Nyheter

Filtrer etter stikkord

Fylkeskommunenes tilgang til dokumentasjon fra Statens vegvesen

Fylkeskommunene bruker eldre dokumentasjon fra Statens vegvesen i sin nåværende saksbehandling. Novari har undersøkt hvor stort behovet er framover, og hva som er riktig lovgrunnlag for å be om tilgang til dokumentasjonen.
Les mer

Kartløsning publisert på Lærlingtorget

Lærlingtorget er en portal for de som ønsker læreplass og for bedrifter som ønsker lærlinger. Lærlingtorget blir forvaltet av Novari IKS.
Les mer

Ledige stillinger som utviklere i Novari IKS

Ønsker du å jobbe med digital utvikling for en ledende leverandør av integrasjonsløsninger? Vi har for tiden ledige stillinger som både backend og frontend utviklere.
Les mer

Pilotering av behovsstyringsprosessen: Hva er status? 

For en tid tilbake skrev vi om behovsstyringsprosessen og status i arbeidet med denne. Da fortalte vi samtidig at Novari IKS ønsker å prøve en case i prosessen for å hente erfaringer. Arbeidsutvalget til Kollegiet for utdanningsdirektører ga grønt lys til dette, og vi er nå klare til å starte planleggingen av piloten.
Les mer

Når kommer den nye arkivloven?

Arkivloven vi har nå, er fra 1999 og ble egentlig formulert allerede i 1987. Den er dermed en lov som tar utgangspunkt i at all dokumentasjon er på papir. Behovet for ny arkivlov og oppdaterte forskrifter har vært diskutert lenge, og endelig skjer det noe. 
Les mer

Udir foreslår tiltak for å sikre en god gjennomføring av eksamen

Den raske utviklingen av kunstig intelligens skaper nye utfordringer for gjennomføring av eksamen i skolen. Udir foreslår flere konkrete tiltak for våreksamen 2024, og større endringer i eksamensordningen for de neste årene.
Les mer