Til hovedinnhold

Nyheter

Her finner du aktuelle nyheter fra oss i Vigo IKS

Illustrasjonsfoto

Eksamensoppgaver fra lokalgitt eksamen høsten 2019 er nå tilgjengelig på våre nettsider. Du finner dem ved å søke på aktuell fagkode på siden Tidligere gitte eksamensoppgaver

Illustrasjonsbilde

Vigo IKS har laget et forslag til fordeling av fylkeskommunenes arrangøransvar for Inntaks - og formidlingskonferansene 2020 - 2029. Forslaget finner du ved å trykke på lenken Arrangementer og konferanser

Med unntak av VIGO Voksen, er VIGO sentralbase nå i full drift igjen etter nødvendige oppdateringer i forbindelse med regionsammenslåingen. Foreløpig er det ikke mulig å logge seg på VIGO Voksen, men vår leverandør regner med å ha fullført arbeidet i desember slik at pålogging er mulig for alle fra 01.01.20.

Onsdag 4.desember 2019 inviterte Vigo IKS sammen med IST og faggruppa, til samling for de nye seksjonslederne for fagopplæring.

Illustrasjonsfoto

Fylkeskommunene bruker i dag Qlik som et verktøy for statistikk, analyse og rapportering, særlig innenfor inntak og fagopplæring.

Det nye skoleadministrative systemet Visma InSchool har nå vært i drift et halvt år i Akershus fylkeskommune og på Bamble videregående skole i Telemark.

Artikkelen om statistikk til SSB og Udir vedrørende videregående opplæring er nå oppdatert med ny datoer og frister:

http://www.vigoiks.no/kvalitetssikring/brukerdokumentasjon/statistikk-til-ssb-og-udir-for-videregaaende-opplaering

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler