Til hovedinnhold

Utrulling av Visma InSchool

Illustrasjon av diskusjon om dokument

Visma InSchool (VIS) rulles nå ut i Akershus fylkeskommune og på Bamble videregående skole i Telemark. 

Visma InSchool (vis) rulles nå ut i Akershus fylkeskommune og på Bamble videregående skole i Telemark. VIS er det nye skoleadministrative systemet som skal innføres i alle landets fylkeskommuner og Oslo kommune. Visma er leverandør og utvikler av systemet. 

VIS et omfattende og komplekst skoleadministrativt system som skal ha integrasjoner til flere av fylkeskommunenes øvrige systemer som HR-system, lønns- og regnskapssystemet, i tillegg til sak-/arkivsystemet.

  

Anskaffelsen av VIS følger sentralprosjektets utrullingsplan. Det betyr at VIS brukes av alle videregående skoler i Akershus fylkeskommune fra skolestart 2019. I Akershus skal cirka 23000 elever, 42000 foresatte, 3500 lærer og 1500 ledere og administrative medarbeidere bruke systemet. Bamble videregående skole i Telemark fylkeskommune tar også i bruk VIS parallelt med Extens.

   

Vigo IKS har to dedikerte medarbeidere, Bjørn Tveiten og Svein Skulstad, som sammen med en rekke funksjonelle fageksperter fra flere fylkeskommuner arbeider sammen med Visma for å utvikle det nye skoleadministrative systemet.  Disse følger opp utvikling og utrullingen i tett samarbeid med VISMA og de lokale prosjektlederne i fylkeskommunene. Vi står foran en meget spennende skolestart og en høst med stor aktivitet og høyt tempo når nå pulje 2 starter sine forberedelser med å implementere Visma InSchool!

  

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler