Til hovedinnhold

Lansering av ny hjemmeside for Vigo IKS

Ny hjemmeside for Vigo IKS

Vigo IKS har den glede av å kunne lansere en ny hjemmeside med et nytt og mer brukervennlig design! 

"Vi ønsker at den nye hjemmesiden vår skal være et sted hvor du lett kan finne oppdatert og god informasjon om selskapet, systemene vi forvalter og utviklingsprosjekter vi er involvert i. Vi håper du vil oppleve den nye hjemmesiden som mer brukervennlig og enkel å navigere på!", Brynjulf Bøen, daglig leder av Vigo IKS.

  

Hjemmesiden er tilpasset PC, mobil og nettbrett, i tillegg til at vi selvfølgelig følger Difi's retningslinjer for universell utforming. Som tidligere bruker vil du fortsatt finne alt aktuelt innhold fra den gamle hjemmesiden på den nye. I tillegg har vi nå en innloggingsfunksjon for medlemmer av styret og representantskapet der du lager ditt eget brukernavn og passord. Nytt innhold, møtedatoer og aktuelle nyheter publiseres fortløpende. 

  

Hjemmesiden skal være dynamisk og vi vil gjerne ha tilbakemeldinger slik at vi kan utvikle den videre. Ta kontakt med webredaktør Ranveig Gule på epost Ranveig@vigodrift.no dersom du finner feil, har innspill eller opplever teknisk problemer.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler