Til hovedinnhold

Møte med de nye seksjonslederne for Fagopplæring

Onsdag 4.desember 2019 inviterte Vigo IKS sammen med IST og faggruppa, til samling for de nye seksjonslederne for fagopplæring.

Jens Petter Ringdal fra IST fortalte om arbeidet som har vært gjort i VIGO i forbindelse med regionsammenslåingen. Hege Svendsen og Hans Skjøthaug presenterte digital signering og tilskuddsmodellen i Qlik, samt funksjonene nPrinting og newsdesk,. Vigo IKS har som mål å etablere ny driftsmodell for Qlik i løpet av våren 2020, noe som vil gi enda flere muligheter for utvikling av gode modeller på flere områder.

Faggruppa for Fagopplæring har i år hatt månedlige møter, i tillegg til temabaserte workshops hvor de har jobbet med videreutviklingsønsker, kodeverk, nye tilpasninger for fagopplæringen og lovendringer. Faggruppeleder Øistein Ørseng og Gunn Myhrvold fra IST kunne presentere flere nye funksjoner i VIGO opplæring-fagopplæring, bl.a. digital prøveadministrasjon for fag- og svenneprøver, protokoll, arkivering og ny struktur for medlemsbedrifter i VIGO bedrift.  

 

Vigo IKS vil ta initiativ til å etablere et brukerforum i løpet av 2020 slik at brukerne kan dele erfaringer og gi innspill som kan bidra til videreutvikling av VIGO systemet.

Presentasjonene fra samlingen finner du her: Presentasjoner 04.12.19.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler