Accessibility Tools

Eksamen

Du finner viktig informasjon om eksamen på Utdanningsdirektoratet sine hjemmesider. Du kan følge denne lenken for å komme dit Eksamen (udir.no)

Det er flere eksamensformer i videregående opplæring. Informasjon om lokalt gitt skriftlig eksamen i landssamarbeidet publiseres på dette nettstedet.

Har du tilbakemeldinger på lokalt gitt skriftlig eksamen våren 2023, kan du gi dem her.

Sist endret: 19. september, 2023

Sentralt gitt eksamen.

Skriftlig eksamen. Utdanningsdirektoratet har ansvar for oppgaveproduksjonen og sensur. Oppgavene og sensuren er lik for hele landet.

Lokalt gitt eksamen.

  • Muntlig-, muntlig-praktisk eller praktisk eksamen. Fylkeskommunen er ansvarlig for oppgaveproduksjon og sensur. Du kan lese mer om regler for muntlig og muntlig-praktisk eksamen ved å trykke på denne lenken Regler for muntlig eksamen og muntlig-praktisk eksamen (udir.no) For nærmere informasjon om disse eksamensformene ta kontakt med din fylkeskommune.
  • Lokalt gitt skriftlig eksamen. Fylkeskommunene har ansvar for oppgaveproduksjonen. For oppgaveproduksjon og sensur har fylkeskommunene inngått et landssamarbeid. Oppgavene og sensuren er lik for hele landet.

Finner du ikke informasjonen du leter etter?

Ta kontakt med den fylkeskommunen du er bosatt i:

Rammeverk for lokal gitt skriftlig eksamen

Her finner du rammeverket for lokal gitt skriftlig eksamen utviklet av landssamarbeidet.

LK06 Rammeverk for lokal gitt skriftlig eksamen (utgår i 2023):

LK20 Rammeverk for lokal gitt skriftlig eksamen:

Savner du noe?

Vi jobber for tiden med å overføre innhold til den nye nettsiden vår. Det er derfor en mulighet for at det du leter etter ikke er å finne på denne siden, eller at det er blitt flyttet til en annen side.

Vennligst ta kontakt med oss, så hjelper vi hverandre!

Sidenavigasjon