Accessibility Tools

Qlik

Novari IKS har forvaltningsansvaret for Business Intelligence-verktøyet Qlik på vegne av fylkeskommunene. Qlik brukes innenfor tjenesteområdene fagopplæring, inntak, oppfølgingstjenesten og skole.

Sist endret: 7. mars, 2024

Qlik i Novari IKS

Novari IKS utvikler applikasjoner (apper) i Qlik som brukes både som kontroll- og arbeidsverktøy og til statistikk, analyse og rapportering i fylkeskommunene.

Tjenesteområdene har ulike tilgangsstyrte strømmer der appene for fagområdet er tilgjengelig. En bruker kan ha tilgang til flere områder. Tilgang til appene styres i den enkelte fylkeskommune.

Novari IKS utvikler og drifter sentrale (nasjonale) apper i samråd med representanter fra fylkene. Lokale (interne) apper utvikles av fylkene selv.

Tilgang til appene

Har du fått tilgang til Qlik i ditt fylke kan du gå direkte til appene via linkene nedenfor:

Besøk gjerne vårt sharepointområde for å holde deg oppdatert på lansering av nye apper, kommende webinarer, lese nyhetssaker m.m.

Har du tilgang til Qlik i din fylkeskommune, men kommer ikke inn på sharepointområdet? Send en mail til 

Saknar du noko?

Me jobbar for tida med å overføra innhald til den nye nettsida vår. Det er derfor ei moglegheit for at det du leitar etter ikkje er å finna på denne sida, eller at det har vorte flytta til ei anna side.

Ver vennleg og ta kontakt med oss, så hjelper me kvarandre!

Sidenavigasjon